„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+4.0 °C
apmācies

Saeima konceptuāli atbalsta Krievijas – Gruzijas konflikta militārā risinājuma nosodīšanu

Saeima ceturtdien ārkārtas sēdē nodeva izskatīšanai Ārlietu komisijai deklarāciju par Krievijas – Gruzijas militāro konfliktu, kurā nosoda konflikta risināšanu militārā ceļā un pauž bažas par Krievijas iespējamo agresiju arī pret citām kaimiņvalstīm.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

22.09.2008 15:37
Cenzūra
?
20.08.2008 11:57
Aigariņ,
tad jau Tu arī esi okupants. Jo tu lasi LL, tātad Tu to finansē.
20.08.2008 10:02
AG
Andrej, bet tā tak okupantu finansēta un izdota avīze, ko tu gribi sagaidīt!
15.08.2008 14:28
Andrejs Faibuševičs, opā
Latvijas viedoklis - nepabeigta Saeimas deklarācija un intervija ar Godmani ... nu, ar Dievu uz pusēm - lai būtu ... Krievijas viedoklis - nav paslinkots aiziet pie agresora vēstnieka, kuram dots oficiāls uzdevums izplatīt oficiālos melus un attaisnot agresiju (ko tad citu varēja gaidīt, nacisti 1938.gadā darīja to pašu), un atvērtu mutīti visu uzmanīgi pierakstīt, neuzdodot pat nevienu jautājumu, un pēc tam to vārds vārdā nopublicēt ! 5-zvaigžņu serviss Krievijai, malači zēni ! Cik jums samaksāja ? gruzīnu viedoklis ... atvainojos, jūs gadījumā neesat sajaukuši rubrikas ar t.s. - "tautas balss" ? Gruzijas viedoklis .... neesmu vēl tik akls, bet , piedodiet ... neredzu !!! Vai arī jums pieejama tikai viena interneta saite - Saules iela-Krāslavas iela-Lāčplēša iela, kur jums atkal iebaros kārtējo "objektīvās informācijas" porciju ? Un pēdējais ... jūsu pilsoniskā pozīcija ? Vai tik ne kārtējais vēzītis ar muguru pret Krievijas konsulātu ?
15.08.2008 13:49
Opā!
Bet rakstā taču ir Latvijas, Krievijas un gruzīnu viedoklis! Vai nevajadzētu uzmanīgāk lasīt?
15.08.2008 12:12
Andrejs Faibuševičs, andrejs.faibusevics@quintiles.com
Man nav skaidrs, ko jūs gribējāt demonstrēt, publicējot agresor-valsts Krievijas oficiālā pārstāvja kārtējos oficiālos melus ? Pārprastu "tautu draudzību" ? Kad Krievija, pamatojoties uz "savu pilsoņu aizstāvību", ieies Zilupē - arī tad jūs skriesiet pēc intervijas pie konsula ? Visai pasaulei ir skaidrs, ka mums darīšana ar jaunu, agresīvu nacismu - tagad pašiem sev un mūsu armijai, zemessargiem jāuzdod jautājums - uz ko mēs varam cerēt, ja Krievijai vienā jaukā dienā ienāk prātā nobumbot Daugavpili ? Jūs domājat, ka viņi neatradīs iemeslu, ja vajadzēs ? Visām demokrātiskajām valstīm ir skaidrs, ka Krievija samīdījusi jebkuras starptautiskās normas, ka nebeidzamā dibenlaizīšanas politika - "lai tikai būtu miers", tikai pastiprina Krievijas visatļautības apziņu ... tikai "Latgales Laikam" tas nav skaidrs... Pat ja mēģinat tēlot objektīvo laikrakstu - kur ir kaut viens Gruzijas oficiālais viedoklis ? Kur Latvijas (!!!) oficiālais viedoklis, kas jau vairākas (!) reizes izteikts pirms (!) Saeimas ? Man kauns par jums ... gļēvuļi nožēlojamie ...