„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.8 °C
apmācies

Cenas pieaugušas, reisi tiek atcelti

  • Jeļena Borodkina
  • Darbs
Valsts autotransporta direkcija paziņojusi, ka no 15. septembra visā Latgalē tiks atcelti vairāki desmiti nerentablu autobusu reisu. Tādējādi tiek plānots samazināt energoresursu patēriņu, jo to cenas nepārtraukti aug.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

15.09.2008 20:04
vs
Vajag atjaunot vilcienus, uz Krustpili, Livaniem, nav problemu
20.08.2008 10:08
Normālas smadzenes
Lūk, piemērs: atceļamo reisu sarakstā minēts autobuss Daugavpils–Aglona–Šķaune (pirmdiena, piektdiena), bet autoostā kasiere atbildēja, ka šāda reisa nemaz nav. Toties ir Šķaune-Aglona-Dagda! Jā, 1188 portālā daudz kas sapušierēts, tomēr LL darbiniekiem gan būtu jāzina, kādi reisi eksistē, kādi nē! Dzīvo kā mucā auguši pa spundi baroti! Kā var rakstīt muļķības, ka no Rīgas uz Daugavpili reisus atcelšot, bet no D-pils uz Rīgu - nē! Kur tad tie paliks - iztvaikos Rīgā? Patiesībā puse no šiem reisiem ir Daugavpils-Rīga, puse Rīga-Daugavpils. Ja 1188 lapā citādi sarakstīts, tad kur galviņa Borodkinai un Egitiņai? Autobusu sarakstu virzienā uz Rīgu un atpakaļ kartram normālam cilvēkam no galvas būtu jāzina, kur nu vēl avīzes korespondentam!