„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

Skolēnu autobuss brauc arī pēc viena bērna

Lai pārliecinātos, vai bērni no attālām lauku vietām var droši nokļūt skolā, “Latgales Laiks” devās braucienā ar Višķu pagasta skolēnu autobusu. 4.septembra rītā plkst.7.30. Višķu pagasta Žuravkos darbu sāka šoferis Pēteris Kivriņš, kas 36 gadus ar pašvaldības autobusu pārvadā skolēnus. Maršruts “Žuravki-Špoģu vidusskola” ir 34 km garš, pieturās vai krustojumos autobusu uz Špoģu vidusskolu gaida vairāk kā 60 bērni.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

11.09.2008 20:03
brīnos par trulumu!!!
Skolas pagalmā piestāj arī otrs Višķu pagasta skolēnu autobuss, kas uzņem skolēnus pat no 2 km tuvā Višķu tehnikuma ciemata. Lai gan skolēniem veselības labad derētu labos laika apstākļos šo īso ceļu mērot kājām. ------------------------------------------------------------------------------ Jonānes tante, kāpēc tamborē tādas APLAMĪBAS??? Vai par bērnu DROŠĪBU neko nav nācies dzirdēt, a? Vai man vajadzētu nosaukt to šaušalīgo ciparu CIK JAU bērnu Latvijā ir PAZUDUŠI , ceļā no/uz skolu izvaroti un nogalinati???