„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.5 °C
apmācies

Rihards Eigims atgriežas

1.jūlijā notika Daugavpils domes jaunā sasaukuma pirmā sēde, kuru saskaņā ar likumdošanu vadīja vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Raimonds Tukišs. Pirmā sēde notika Daugavpils domes lielajā zālē, kura bija cilvēku piepildīta – dažādu iestāžu vadītāji, uzņēmēji, pensionāri un neparasti daudz jauniešu. Zālē vispirms vietu ieņēma jaunā domes koalīcija astoņu cilvēku sastāvā, ar skaļiem aplausiem pēc viņiem tika sagaidīta Rita Strode un pārējie seši deputāti.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

23.07.2009 09:57
Janitis, info@latgaleslaiks.lv
NEVEIKSMNIEKS ATGRIEZžAS
19.07.2009 22:48
Andrejs F, Dido
Manas reālistiski bēdīgās prognozes - tikko pārdos Siltumtīklus, tā Riša atdos parādus uz pazudīs aiz kordona, vai drīzāk par - aiz dīķa ... To, cik ļoti viņam rūp pilsēta viņš jau parādīja ar savu Domes sēžu apmeklējumu skaitu pagājušajā sasaukumā ...
19.07.2009 19:05
yes
supermens atgriezies! Būs kārtība1
09.07.2009 18:17
Dido
Domāju, ka Eigimausis sēdēs līdz atdos savus parādus.. Bet tā es lieku uz pusgadu....????
08.07.2009 11:06
Miks
Kādas likmes- uz CIK mēnešiem Eigimausis sedēs Ritas krēslā?
06.07.2009 17:12
Andrejs F, LR pilsonis
Daugavpilī krievi ir vairāk nekā 50%,bet tā ir Latvijas pilsēta un priecē tas,ka Eigims tomēr runās latviski:) .... -------------------------------------------------------------------- Was is das ???!!! Ja tā nav smalka ironija, tad es teiktu, ka tu esi kauko baigi labu sasmēķējies ... :)) Eigims ir privāti teicis (es to, protams, nosapņoju :) , ka viņš latviski nerunās principā ...
06.07.2009 14:08
LR pilsonis
Daugavpilī krievi ir vairāk nekā 50%,bet tā ir Latvijas pilsēta un priecē tas,ka Eigims tomēr runās latviski:)Latvijā ir tikai 28% krievu! Un neviens neprasa(viņu partijnieki vienmēr tikai paši uzsver)pārstāvēt kādus citus - mistiskus krievvalodīgos,jo ukraiņi,poļi,baltkrievi,lietuvieši un ebreji ir savu nāciju pārstāvji ,nevis kautkādi "krievvalodīgie".Skaidrs,ka Krievijas atbalsts un tuvums rosina krievu šovinistus uzvesties šeit izaicinoši.Tomēr,redzu ikdienā,ka ļoti daudz krievu gan runā latviski,gan uzsver,ka ir cilvēki,kuru zeme ir Latvija.Nav jau tik traģiski,bet piekāpties nevajag.Daugavpilī,šķiet,nav tādu problēmu kā Rīgā,jo te latgalieši ar krieviem vienmēr runā krieviski,lai gan nevajadzētu tā!
04.07.2009 22:16
Andrejs F, Jureits
Viss baigi labai, Jureit :) Tikai kaids tam sokors ar klauna Eigimauša atsagrīšanūs Daugavpils Dūmie ? :) Moška paprūvej rakstiet pa tēmu ? :)
04.07.2009 18:46
jureits
jureits [25.06.2009, 14:42] Rakstīšu tā, kā ceru nākotnē nebaidīsies rakstīt neviens latgalietis.... 1.) Raksteišu tai, kai ceru nuokūtnē nasabeis raksteit nīvīns latgalīts. Saceisit: "tei otkon ir vaļsts šķeļšona"? - varbyut taišni ūtraiduok: mes tagad smeļam tūs augļus, kas vairuok kai 70 godu laikā Padūmu savīneibys i atjaunuotuos Latvejis (bez)darbeibys dieļ ir nūveds pi tuo, ka Latgola ir vysvuojuok atteisteitais regions Latvejā (ari Eiropā?) Muns mierkis ir pavysam prosts - panuokt Latgolys regiona atteisteibu taidā leiminī, lai tys byutu leidzvierteigs i vysmoz puors jūmuos ari lobuok atteisteits par puorejū Latveji (ari Eiropu). Kū stypruoka byus Latgola, tū stypruoka byus Latveja! Vīns nu prīšknūsacejumim, kab tū panuoktu, ir pašapziņa - naatjemit myusu (latvīšu) vierteibys, paleidzit tuos nūsorguot i mes latgalīši paleidzēsim vysai Latvejai nūsorguot myusu kūpeigū vaļsts spāku. 2.) Vajadzeiga stypra i konkurēt spiejeiga augstuokuo izgleiteiba - tagad myusim vaļstī puorsvorā ir "naprofesionāli vuica nuokamūs naprofisionāļus" sistema. :( 3.) Un vēl - beidzot ir jāizveido pārskatāma un efektīva e-pārvalde: lai katram iedzīvotājam ir iespēja profesionāli iesaistīties Latvijas nākotnes veidošanā, piemēram, vēlēšanas e-vidē, e-referendumi u.c. Citādi visa Latvijas attīstības stratēģija ir tikai anonīmu komentāru līmenī :( vai vēl sliktāk 3-4 nopirku partiju rokās. Tas īsumā no manis - lai mums visiem veicas! http://www.ltv1.lv/lv/lmforums/13733//?page=1
04.07.2009 16:18
:)
Dīvaini - visa krievu prese pilna ar komentāriem par/pret jauno vadību. Latvieši klusē .... Sēro? Emigrē? Vēro?
03.07.2009 15:43
Andrejs F
UZMANĪBU !!! AKCIJA !!! Daugavpilī tiek izsludināta akcija - "Pērku deputātu V.Naģeždinu" Akcijas noteikumi : 1) Laikrakstā Latgales Laiks un Reklāma 5-dienās regulāri tiek ievietots bezmaksas privātsludinājums ar sekojošu tekstu : "Pērku deputātu V.Naģeždinu. Izskatīšu saprātīgus cenas piedāvājumus. Piedāvājumus lūdzu sūtīt uz e-mail : perkamas.dveseles@inbox.lv 2) sludinājumi tiek ievietoti un akcija turpinās kamēr deputātu V.Naģeždinu izdodas nopirkt P.S. : E-mails ir reāls , varat droši sūtīt piedāvājumus. Jā, vēl neliela piezīme par rakstu - vai kāds no žurnālistiem gadījumā nepamanīja bārkodu arī uz deputāta Vladimira Nadeždina muguras kopā ar cenu zīmi ? Loģiski spriežot tādam tur vajadzētu atrasties :))
03.07.2009 09:40
ak
mamma mia, šovs atkal sākas... Nu cik ilgi plānprātiņš un blondīne tagad tēlos varu?