„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+9.8 °C
daļēji mākoņains

Savvaļas dzīvnieku ganāmpulks ir kļuvis vēl lielāks

Šoruden Dvietes palienes dabas parkā sāka ganīties jauni savvaļas zirgi un govis, atceļojuši no Nīderlandes.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

03.11.2012 20:21
Ilzīte
Bebrenieti, Es un Vēsais! Vai tiešām būtu labāk, ja to lopiņu nebūtu un caur pamestajiem krūmu džungļiem nevarētu cauri redzēt pat to, kas no ezera vēl pēc meliorācijas palicis? Tā jau ir, kas neko nedara, tam neko nepārmet... Ja kāds kaut ko dara, tad tik sacenšas, kurš vairāk savu novadnieku "noliks"... latvieši...
21.10.2012 11:20
Bebrenietis
Labi ir ne tikai lopiņiem, savs labums atlec arī Štrausas kundzei no '''brīnumvācelītes' nekas jau īpaši uzskaitīts netiek. Interesanti ko par to domā Ieņēmumu dienests un vai arī deputāti visi ir akli, ka neredz ienākumus budžetā no Dvietes palienas lopiem.
21.10.2012 07:36
Es
Lopi bieži izlaužas, nobradā tīrumus, bet Štrausai uzšpļaut. Pie tam ar''zogiem ir norobežota piekļuve Skuķu ezeram no Dvietes puses.
20.10.2012 09:48
Vēsais
Nekā prātīgāka Ilūkstes novadā nav, ka vien ievest mežonīgus lopus.Cilvēki dzīvo nabadzībā galvenais ka tik lopiņiem labi.