„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Izkopj bērnu muzikālos talantus

Ilūkstiete Daina Paukšte pārstāv muzikālu daudzbērnu ģimeni. Pagājušā gada nogalē viņa ar vīru Verneru un meitām Māru, Sandu un Baibu piedalījās Latvijas dižģimeņu pieņemšanā pie Valsts prezidenta. “Latgales Laikam” Daina atzina, ka bērni, tāpat kā mūzika, ir viskrāšņākā dzīves rota.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

29.01.2013 20:20
Sadarbības partneri
Lieliska ģimene ar patiesu un pozetīvu attieksmi. Lai izdodas visas jūsu ieceres. Veiksmi un svētību!
28.01.2013 15:47
Ilūkstiete
Paukštu ģimene bija pelnījusi šo braucienu pie prezidenta. Šī ģimene ir paraugs daudzām ģimenēm.Daina ir brīnišķīga sieviete,laba mamma savām meitiņām,gudra sieviete un ļoti laba skolotāja.Novads var lepoties ar tādām ģimenēm.
25.01.2013 11:58
Niklāvs, niklavs17@inbox.lv
Nu ja! Pagāja mēnesis kamēr novada darbones atcerējās šo ģimeni. Pirms tam šeit bija tikai radinieku 'ģimene. Nekādu pretenziju pret otru ģimeni - cepuri nost. Bet nez kāpēc LL netika dota informācija par muzikālo ģimeni. Kauns pa visu ģīmi "dārgā" kultūras nodaļa, jums vispār nav nekādas kultūras.