„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+1.9 °C
apmācies

Noteica atbildīgos par futbola kluba “Ilūkste” dalību virslīgā

  • Egita Terēze Jonāne
  • Sports
Ilūkstes novada dome ir noteikusi atbildīgos darbiniekus, kas nodrošinās Ilūkstes novada sporta skolas futbola kluba “Ilūkste” veiksmīgu dalību Latvijas futbola čempionāta virslīgā, informēja Lietvedības nodaļas vadītāja Irēna Bogdanova.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

14.02.2013 23:22
Ilūkstiete
Priecājos par gaidāmajām izmaiņām stadionā. Tas iespējams veicinās Ilūkstes atpazīstamību citviet Latvijā un ārvalstīs. Līdz ar to dažādu paklpojumu sniedzējiem būs radītas iespējas. Arī tai skaitā tūrismam. Bet ja vēl klāt pievieno kultūru, tad rezultāts noteikti būs.Tas tādā redzējumā , bet vai mūsu novada tas darbojas....? Te gan ir ko strādāt !!!
13.02.2013 13:53
Žurka
Protams, protams, Sēli, ir mums daudz laba, bet ... kāpēc tas labais, jaukais, pozitīvais, kā tvaiks virs katla, virmo pārsvarā tikai ap domes teritoriju???Varbūt Tu varētu noņemt tās rozā brilles un paskatīties, kā mūsu vienkāršā tauta pagastu nomalītēs dzīvo, paskaties, cik daudz sāpju, rūgtuma, nabadzības apkārt.Vai zini cik ir to cilvēciņu, kas pat minimālo aldziņu nesaņem, tici man-ne mazums, un nevajag teikt, ka viņi paši vainīgi, tā ir sistēma. Un tās tautas masas-pagastos palikuši gandrīz vai tikai pensionāri, skolas pustukšas.Arī stadions būs pustukšs.Un vēl...ir novērots, ka vislielākās tautas masas ir pasākumos, kur nav ieejas biļešu, tātad...lai top stadions, bet lai ir pieejams visiem, arī tiem, kuriem nav naudiņas bīļetēm.
09.02.2013 13:15
Sēlis
Visos Niklāva komentaros ir tikai negatīvais!Pieņemsim - būs mums virslīgas komanda - stadions tiks atjaunots, ģērbtuves un visas komunikācijas, infrastruktūra atjaunota.Ilūkstes pilsētā mājas spēlēs ieplūdīs jaunas cilvēku masas, kuriem vajadzēs paēst un taja pat laikā iepazīt jaunu vietu - Ilūkste - tatad tūrisma iespējas. Vai šajā visa nevar saskatīt arī pozitīvo?Vienmēr būs cilvēki kam kkas neapmierina un nav nozīmes, kas būs pie varas, tikai žēl, ka mūsu novada iedzīvotāju tendence ir tāda, ka negatīvo mēs redzam, bet pozitīvo ignorējam. Pareizi, kurš tad runa par pozitīvo, jo tad nav pamata baumām un dzīve liekas garlaicīga!Labāk ka sētas suņiem pariet un nolaizt tvaiku un radīt sajūtu, ka es kko darīju lietas labā!Neesam jau mēs novada iedzīvotāji ideāli visās sfērās.Mums ir savi trūkumi un neizdarības, bet ir arī pozitīvi darbi,kurus neviens neievēro.
09.02.2013 12:45
Vāvere
Sēli ne jau Niklāvs vainīgs , ka rakstus komentē.., vaina ir Domes darbībā, ka nekomunicē ar novada iedzīvotājiem.Te sabiedrisko attiecību speciālista neizdarība.Derētu pamācīties no Daugavpils novada domes deputātiem, kā viņi veido saziņu ar novada iedzīvotājiem.
09.02.2013 10:54
Sēlis
Viens ir skaidrs. Niklāv tev arstetie vajag!Bet "uzteicami" ir tas, ka tev ir viedoklis pat par tādām lietām, kurās tu vispār neko nesaproti....