„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

Vasaras lielākais izaicinājums tuvojas!

Orientēšanās klubs “Stiga” aicina pārbaudīt savas orientēšanās prasmes un izturību  Latvijas Kausa sacensībās “Vasaras izaicinājums”, kas norisināsies no 6.-7. augustam Daugavpils novadā, Egļukalna apkaimē.

Vēl līdz 2. augustam sacensību mājaslapā http://izaicinajums.okstiga.com/ ir atvērta pieteikšanās orientēšanās sacensībām Daugavpils apkaimes interesantākajā apvidū – Sventes mežā. Sacensības norisināsies divas dienas, piedāvājot dalībniekiem pārbaudīt savus spēkus gan vidējā, gan garajā distancē. Neskatoties uz to, ka sacensību apvidus ir gan fiziski, gan tehniski grūti pārvarams, organizatori ir parūpējušies par piemērotām distancēm ikvienam, piedāvājot startēt 40 vecuma grupās un 2 atkaltajās grupās iesācējiem.

Pateicoties mūsu atbalstītājiem uzņēmumam “Rāmkalni” un atpūtas namam “Rudzupuķes” sacensību laureātus gaida garšīgas balvas. Vairāk informācijas meklē sacensību mājaslapā. Uz tikšanos mežā!

Sacensību informatīvais atbalstītājs – „Latgales Laiks”.