„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.6 °C
apmācies

Poliklīnikās aicina balsot par labiem ārstiem

No 2016. gada 5. septembra līdz pat 1. decembrim norisināsies akcija “NOVĒRTĒ SAVU ĀRSTU!”, lai pievērstu uzmanību ārstu pašaizliedzīgajam darbam, kā arī pateiktu paldies speciālistiem, kuri rūpējas par visdārgāko – mūsu veselību. Akcijas laikā poliklīniku Aura, Pulss 5, Elite, Pļavnieki, Jugla, Vesels, Mežaparka doktorāts, Liepājas medicīnas centrs, Olvi un Dinas apmeklētāji aicināti pateikt paldies savam ārstam par iejūtīgu attieksmi, profesionālu padomu, aizpildot pieteikuma formu.

 Ik dienu šajās poliklīnikās darbojas ap 600 ārstu, kas  ar savām zināšanām un profesionalitāti rūpējas par pacientu veselību un labklājību. Akcijas “Novērtē savu ārstu!” mērķis ir pievērst uzmanību medicīnas personāla veiktajam pašaizliedzīgajam darbam, celt profesijas prestižu, kā arī veicināt  pacientu un medicīnas personāla savstarpēju izpratni un uzticēšanos.

 Par savu ārstu iespējams balsot Veselības centru apvienības poliklīnikās, kā arī tiešsaistē: http://vca.aptauja.arstesana.lv/. Aizpildot akcijas “Novērtē savu ārstu!”  anketu, trīs sirsnīgāko pieteikumu autori no katras poliklīnikas saņems veselībai noderīgas balvas.

 “Ikvienam cilvēkam ir gandarījums un pagodinājums dzirdēt “paldies” par labi padarītu darbu. Ārsta profesija ir īpaša ar to, ka no katra konkrētā speciālista zināšanām un profesionalitātes ir atkarīga pacienta tālākā dzīve vai pat dzīvība.  Lai kļūtu par ārstu ir smagi jāmācās daudzus gadus, lai kļūtu par labu ārstu, ir jāmācās arī no citu kļūdām, lai tās nepieļautu savā praksē un sniegtu pacientam būtiskāko – zināšanas, kas ārstē un dod cerību un iespējas dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

Ārsta darbs ik dienu ir saistīts ar sāpēm, ciešanām, cilvēku problēmām, tālab mēs saprotam, cik nozīmīgi ir viņiem dot iedvesmu no tiem, kas ārstam ir paši svarīgākie – no pacientiem. Veselības centru apvienībā strādājošie ārsti ir tie, par kuriem mēs ar lepnumu varam teikt – tie ir izcili savas nozares speciālisti. Akcija “Novērtē savu ārstu!” aicina ikvienu pacientu apstāties un padomāt, vai ir kāds labs vārds, ko pateikt savam ārstam.

Labs vārds iedvesmo vēl labākiem darbiem!  “Novērtē savu ārstu!” ir kā atskaites punkts paveiktajam darbam un mudinājums vēl labākai sadarbībai starp ārstiem un pacientiem nākotnē!” tā par akciju stāsta Veselības centru apvienības valdes priekšsēdētājs Zigurds Lasovskis

 Akcijas “Novērtē savu ārstu!” rezultāti tiks paziņoti 2016.gada 17.decembrī mājas lapā www.vca.lv.