„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.5 °C
apmācies

Latgales uzņēmējus aicina pieteikties LDDK Gada balvai 2016

Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) aicina Latgales uzņēmējus pieteikties Gada balvai 2016. Balvas labākajiem darba devējiem un laureātiem vairākās citās nominācijās tiks pasniegtas noslēguma ceremonijā, kura šā gada 16. novembrī norisināsies Rīgā, Melngalvju namā.

Atgādinām, ka 2015. gadā LDDK Gada balvu kā labākais darba devējs Latgalē saņēma SIA "Verems".

LDDK tradicionāli apbalvo labākos darba devējus Latgalē, Zemgalē, Kurzemē, Vidzemē, Rīgā un Rīgas reģionā, savukārt lielākie uzņēmumi sacentīsies par labākā Latvijas darba devēja titulu. Tāpat šogad tiks apbalvota darba devējiem draudzīgākā valsts iestāde un pašvaldība, kā arī pirmo reizi – labākais uzņēmums - prakšu devējs.

Jau trešo gadu par ieguldījumu uzņēmējdarbības vides uzlabošanā prestižu balvu saņems arī kāds izcils Latvijas tautsaimnieks.

LDDK prezidents Vitālijs Gavrilovs: “Lai Latvija attīstītos straujāk un mēs spētu panākt tādu dzīves līmeni, kāds ir Eiropas attīstītākajās valstīs, mums ir vajadzīgi spējīgi tautsaimnieki. Savukārt, lai Latvijas uzņēmīgie iedzīvotāji daudz plašāk iesaistītos uzņēmējdarbībā, ir jāpaaugstina tautsaimnieku prestižs, jāpopularizē veiksmīgu uzņēmēju sasniegtais, tas, ka viņi dod darbu cilvēkiem, maksā labas algas, ka viņu ražotās preces vai sniegtos pakalpojumus augstu vērtē Latvijā un aiz mūsu valsts robežām. Faktiski katram Latvijā ir dota iespēja mēģināt realizēt savas idejas un sapņus, iesaistīties uzņēmējdarbībā. LDDK Gada balva ir kā motivācija šī mērķa sasniegšanai, tāpēc es aicinu uzņēmējus būt aktīviem, lai motivētu citus iesaistīties uzņēmējdarbībā, un pieteikt Gada balvai savas kandidatūras."

LDDK Gada balvas pasniegšanas mērķis ir izcelt darba devēju nozīmi un ieguldījumu reģionu izaugsmē, stimulēt uzņēmējdarbību veicinošas publiskā sektora prakses attīstību visā Latvijā un labās prakses apmaiņu nozaru un reģionu līmeņos.

 Darba devēji ir aicināti pieteikties Gada balvai nominācijā "Labākais darba devējs", aizpildot anketu: http://ej.uz/lddkbalva2016, kā arī pieteikt darba devējiem draudzīgākās pašvaldības: http://ej.uz/lddkpasvaldiba2016, valsts iestādes: http://ej.uz/lddkvalsts2016 un labākos prakšu devējus. Pieteikt kandidatūru balvai par ieguldījumu Latvijas uzņēmējdarbības vides uzlabošanā, aizpildot anketu: http://ej.uz/lddktautsaimnieks2016. Pieteikumi tiek gaidīti līdz 2016. gada 7. oktobrim.

 LDDK gada balvas pretendentus, kas atbildīs nolikuma kritērijiem, izvērtēs kompetenta žūrija, kurā darbosies eksperti no Valsts kancelejas, Valsts ieņēmumu dienesta, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības, Valsts darba inspekcijas, Latvijas Pašvaldību savienības, VAS "Latvijas Dzelzceļš", SIA "Lursoft" un citām iestādēm un organizācijām.