„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+4.7 °C
apmācies

Jēkabpils rajona lauksaimnieku apvienības biedru kopsapulce

Jēkabpils rajona lauksaimnieku apvienība organizē un aicina apmeklēt biedru kopsapulci, kas notiks š.g.13. janvārī plkst. 10.00 Jēkabpilī, Bebru ielā 108, LLKC telpās. Tikšanās laikā klātesošie tiks iepazīstināti ar aktualitātēm lauksaimniecībā, kā arī kopīgi tiks diskutēts par problēmjautājumiem nozarē.

Kopsapulcē piedalīsies arī biedrības „Zemnieku saeima” lauksaimniecības politikas eksperts Mārtiņš Trons un lopkopības speciālists Raimonds Jakovickis, kuri informēs gan par jaunumiem lauksaimniecībā, gan piedalīsies kopīgā diskusijā.

 Lai Latvija būtu sakārtota, lauki apstrādāti, pierobežas apdzīvotas, likumdošana draudzīga ikvienam iedzīvotājam, mums katram ir jāiesaistās – ar ideju, darbu, viedokli, dalību. Tādēļ kopsapulcē aicinām piedalīties ne tikai apvienības biedrus, bet ikvienu lauksaimnieku, kam rūp Latvijas lauksaimniecība!

Pieteikšanās, rakstot uz e-pastu: agita.muceniece@llkc.lv vai zvanot: 65207073, Agita Muceniece.

Jēkabpils rajona lauksaimnieku apvienība apvieno Jēkabpils rajona lauku saimniekus, lauksaimnieku sabiedrisko organizāciju, nozaru asociāciju biedrus un ieinteresētos lauku cilvēkus, kopīgai lauku un lauksaimniecības produkcijas ražotāju interešu pārstāvniecībai. Dibināta 2004.gadā. Apvieno vairāk kā 50 biedrus.