„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+2.5 °C
apmācies

Dzejnieki aicināti piedalīties ikgadējā krājuma "Dzejas dienas" veidošanā!

Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde, gatavojoties Dzejas dienām 2017, aicina Daugavpils pilsētas un novada dzejniekus piedalīties ikgadējā krājuma "Dzejas dienas" veidošanā un iesūtīt savus līdz šim nepublicētos darbus.

Iespēja publicēt savu dzeju gan latviešu, gan citās valodās tiek dota autoriem, kas dzīvo Daugavpilī un Daugavpils novadā. Dzeju, ne vairāk kā desmit tekstus, kuri agrāk nav publicēti, ir jānosūta uz Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvaldes e-pasta adresi: vita.vilevko@daugavpils.lv. Faila nosaukumu lūgums rakstīt norādot autora vārdu un uzvārdu (piemēram: vards_uzvards).

Nosūtamajā failā nepieciešams norādīt vārdu, uzvārdu, vecumu, autora nodarbošanos un kontaktus. Dzeju un ziņas par sevi jāiesūta vienā failā (!). Faila formāts Microsoft Word. Darbus ir jāiesniedz līdz 2017.gada 1.jūnijam. Krājuma redkolēģijai ir tiesības veikt atlasi un nepieciešamības gadījumā rediģēt iesūtītos tekstus.

Ik gadu septembrī, svinot Raiņa dzimšanas dienu, tiek izdots jaunais Dzejas krājums „Dzejas dienas”. Šogad krājums tiks izdots jau 27.reizi.