„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.2 °C
apmācies

"Iespēju noliktava" meklē saimniekus

Jaunieši par jauniešiem. Par iespējām. Par panākumiem un mazām neveiksmēm, bet ar cerību un uzmundrinājumu. Mēs gribam, lai Daugavpils jaunieši zina, ko piedāvā pilsēta, iesaistās lielākos vai mazākos projektos un pasākumos, īsteno savas iniciatīvas un atbalsta citu jauniešu inovatīvās idejas.

Iespēju popularizēšanas platforma „Iespēju noliktava” ir jauniešu radītais un uzturētais kanāls, kura mērķis ir mūsdienīgā, interaktīvā un kodolīgā veidā informēt Daugavpils pilsētas jauniešus par tieši viņiem aktuālām līdzdalības iespējām.  Kāpēc tieši noliktava? Noliktava – tā ir vieta, kur viss tiek uzglabāts – šajā gadījumā tas vērtīgākais – jauniešu radošās, inovatīvās un šķietami neiespējamās idejas.

Lai īstenotu šo iniciatīvu, mēs aicinām pilsētas drosmīgos un radošos jauniešus kļūt par „Iespēju noliktavas” uzturētājiem – rakstīt, fotografēt, zīmēt, veidot video, komiksus un digitālos stāstus, formatēt, rediģēt un darīt daudzas citas radošas, aizraujošas un neikdienišķas lietas komandā vai patstāvīgi. Mēs esam ieinteresēti radīt kvalitatīvu un saistošu saturu, tāpēc ieguldītās pūles būs tā vērtas. Apgūsti jaunas prasmes vai attīsti jau esošās, veido savu portfolio vai vienkārši lietderīgi pavadi savu brīvo laiku.

Pievienojies mūsu komandai, aizpildot pieteikuma anketu šeit  https://goo.gl/forms/LugNhxDrEzEaQS6f2  līdz 2017. gada 16. februārim.

Papildus informācija:  jaunatne@daugavpils.lv, 27096500