„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.5 °C
apmācies

Noteica skaistākos balkonus un teritorijas

Daugavpils domē apgalvoja uzvarētājus un godalgoto vietu ieguvējus viskrāšņākajā konkursā – ēku un teritoriju vasaras noformējums. Šogad bija mazāk konkursantu – 23, bet daudzi piedalījās pirmo reizi. Tas izskaidrojams ar šīs vasaras specifiskajiem laika apstākļiem un vēlo pavasari.

Daudzdzīvokļu namu balkonu noformējuma kategorijā pirmo vietu ieguva pastāvīgā konkursa dalībniece, centra iedzīvotāja Aina Jansone un Ķīmiķu mikrorajona iedzīvotāja Iraida Šarenkova. Par privātmājas noformējumu pirmo vietu nepiešķīra, toties otro vietu ieguva Zinaīda Kazakeviča Križos. Otro vietu par teritorijas noformējumu ieguva divi Daugavpils bērnudārzi – 26. un 27. Deviņstāvu daudzdzīvokļu mājas Jaunajā Forštatē vecākais Andrejs Gasparovičs ieguva pirmo vietu par pagalma noformējumu. Uzvarētājas laurus ar viņu dalīja arī Silvija Elste, Valkas ielas 58. daudzdzīvokļu mājas pārstāve. Trešajā vietā – māja Strādnieku ielā 99 un Arhitektu ielā 6. Pirmajā vietā par privātmājas teritorijas noformējumu otro gadu pēc kārtas ir Šostakovsku ģimene.