„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.1 °C
neliels lietus

"Lokomotīve" turpinās dalību čempionātā

Polijas čempionātā spīdvejā pirmajā līgā ir beidzies sacensību pirmais raunds. „Lokomotīve” tajā nepiedalījās, bet Daugavpils klubam bija svarīgi, kā startēs pretinieki, jo no tā bija atkarīgs, vai komanda iekļūs pirmajā četriniekā, lai turpinātu čempionātu.

Ļubļinā vietējais klubs uzvarēja Gdaņsku, bet bez papildpunkta – 46:44. Ostruva pieveica Grudzendzu (arī bez papildpunkta) – 49:41. Tādējādi „Lokomotīve” ar 15 punktiem ieguva ceturto vietu un iekļuva nākamajā raundā.

Jau zināms, ka nākamās kārtas pirmās sacensības „Lokomotīve” aizvadīs izbraukumā 18. augustā, tiekoties ar Gdaņsku.

Pēc pirmā raunda turnīra tabulas galvgalī ir Gdaņskas klubs – 23 punkti, otrajā vietā – Grudzendza (20 punkti), Ļubļinas klubam ir trešā vieta – 16 punkti, ceturtajā „Lokomotīve” – 15 punkti. Daugavpils komandai ir tikpat punktu, cik Lodzai, bet savstarpējo sacensību summā „Lokomotīve” ir priekšā.

Uz otro līgu pāries Ostruvas un Ravičas komanda. Ir zināms, ka ekstra līgu pametusi Bidgoščas „Polonija”.

Sestdien Vācijas čempionātā debitēja Andžejs Ļebedevs. Landšutas sastāvā viņš izcīnīja 15 punktus un kļuva par rezultatīvāko spīdvejistu komandā, lai gan sesto braucienu daugavpilietim neizdevās pabeigt kritiena dēļ. Landšutas komanda uzvarēja Štrālzundi – 51:33.