„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.6 °C
apmācies

Atzīmējot Starptautisko jaunatnes dienu, uzsāk foto akciju „Jaunieši var – mūsdienu Latvijas jaunieša portrets”

Pirmdien, 12.augustā visā pasaulē un arī Latvijā atzīmēs Starptautisko jaunatnes dienu. Latvijā jebkurš jaunietis un ikviens, kas sirdī jūtas jauns, var atzīmēt Starptautisko jaunatnes dienu, piedaloties foto akcijā „Jaunieši var - mūsdienu Latvijas jaunieša portrets”, un izveidot mūsdienu Latvijas jauniešu portretu galeriju – momentuzņēmumu no Latvijas jauniešu dzīves.

 

Lai piedalītos foto akcijā, ikviens Latvijas iedzīvotājs tiek aicināts ievietot kāda 13 - 25 gadus veca jaunieša fotogrāfiju foto galerijā www.draugiem.lv/jaunatneslietas. Jaunieši galerijā var ievietot arī savas fotogrāfijas. Katras fotogrāfijas aprakstā jānorāda attēlā redzamā jaunieša vārds, dzīves vieta (novads, pilsēta), vecums un, viņaprāt, viņa lielākais dzīves sasniegums (piem., uzvarēju olimpiādē, iemācījos pagatavot suši, noskrēju maratonu, u.tml.).

 

Aicinām fotografēt tieši 12.augustā, tā atzīmējot Starptautisko jaunatnes dienu. Bildes galerijā varēs ievietot no 12.augusta līdz 23.augustam, bet balsot par bildēm varēs līdz 28.augustam. Balvas saņems tie trīs pieteikumi/fotogrāfijas, kas būs saņēmušas visvairāk balsis. Trīs uzvarētāji balvā saņems katrs divas biļetes uz grupas „Hurts” koncertu Rīgā.

 

Foto akcijas nolikums atrodams www.jaunatneslietas.lv un www.draugiem.lv/jaunatneslietas