„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.6 °C
apmācies

Septembrī sāksies uzņemšana Daugavpils teātra modernā baleta trupā.


 

Jau pagājušajā gadā veikmsīgi aizritēja jauno dejotāju uzņemšana Daugavpils teātra modernā baleta trupā, bet sakarā ar to, ka šogad ir plānots realizēt  lielu dejas projektu ir vajadzīgi papildus dejotāji (īpaši puiši), tādēļ  6. un 7. septembrī  pulkst. 19:00 Daugavpils teātra Baltajā zālē notiks uzņemšana Daugavpils teātra modernā baleta trupā.

 

Galvenās prasības pretendentiem– sasniegts 16 gadu vecums, spilgta personība,vēlme dzīvot Daugavpilī un strādāt teātrī, kā arī nepieciešama iepriekšēja pieredze modernajās, sarīkojumu vai sporta dejās.

 

Kolektīvu vadīs pieredzējusī horeogrāfe un kustību konsultante Irina Saveļjeva, kura radījusi horeogrāfiju R.Paula mūziklam „Dāmu paradīze” un V.Šekspīra komēdijai „Vosorys saulgrīžu burvesteibys”, V.A. Mocarta operai „Teātra direktors”, kā arī radījusi Marijas Naumovas Eirovīzijas priekšnesumu un Marka Rotko mākslas centra atklāšanas ceremoniju.

 

Pieteikšanās kastingam zvanot pa tālr.: 26069244