„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Vasali, "Pi myusim Latgolā!"

 

 23. augustā plkst. 18.00 "Latgales Radio" un sestdien 24. augustā plkst. 16.00 radio "Ef-Ei" ēterā aicinām klausīties jaunāko raidījumu cikla "Pi myusim Latgolā!" raidījumu.

Šonedēļ raidījumā:

Par jautājumiem jaunās valūtas ieviešanas procesā uzklausīsim Latgales reģiona iedzīvotājus, kas atklāj, ka viņus pārsvarā uztrauc tirgotāju godīgums eiro ieviešanas procesā.

Palūkosim, ko drīzumā studentiem piedāvās jaunceļamais modernais laboratoriju komplekss Daugavpils Universitātē. Izvaicāsim skolēnus - topošos studentus - vai un cik tos vispār saista dabaszinātnes un inženierzinātnes, kuru attīstībā, šobrīd tiek ieguldīti daudzi miljoni latu ne vien Daugavpils Universitātē, bet arī Rēzeknes Augstskolā.

Viesosimies Dagdas novadā, kas visā Latvijā plašāk pazīstams ne vien ar salām bagātāko Ežezeru, bet arī ar kulinārijas labumiem.

 

Ēterā izskanējušo raidījumu "Pi myusim Latgolā!" varēs atrast arī internetvietnēs latgale.lv, lakuga.lv, i-rezekne.lv.


Renāte Lazdiņa
Producentu grupa "Lietišķā Latgale"