„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Daugavpilī apspriedīs apkures tarifu

9.oktobrī Sabiedrisko pakalpojumu regulešanas komisija aicina visus interesentus uz sapulci, kurā apspriesīs apkures tarifu.

Sapulcē piedalīsies siltumtīklu uzņēmuma pārstāvji, kuri varēs komentēt un pamatot komisijai iesniegto apkures tarifa projektu. Savukārt klātesošie varēs uzdot jautājumus un izteikt savus priekšlikumus par tarifa projektu.

Sapulce notiks viesnīcā „Dinaburga” Jaunbūvē, sākums pulksten 12.00. Savu dalību rīkotāji lūdz apstiprināt līdz 8. oktobrim pa tālruni 67873192 vai e-pastu: janis.kravalis@sprk.gov.lv.

Iepazīties ar siltumtīklu uzņēmuma projektu var mājas lapā www.sprk.gov.lv sadaļā „Izsludinātās uzklausīšanas sanāksmes”.

Kā teica siltumtīklu uzņēmuma vadītājs Andrejs Kuzņecovs, jaunais siltumenerģijas tarifs varētu stāties spēkā no 2014. gada 1. janvāra un tas būs zemāks par 8%. Pašlaik tarifs Daugavpilī ir 43,94 lati par megavatstundu (bez PVN).