„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Labo darbu nedēļā aicinās vairot palīdzēšanas kultūru

Visā Latvijā nedēļas garumā no 2013.gada 13. – 21.oktobrim tiks atzīmēta „Labo darbu nedēļa”, kuras laikā ikviens tiek aicināts sniegt palīdzību līdzcilvēkiem un vairot palīdzēšanas kultūru valstī. Akciju organizē labdarības organizācija „Palīdzēsim.lv” un hokeja klubs „Dinamo Rīga” un tās mērķis ir palīdzēšanas kustības popularizēšana un iedzīvināšana, rosinot iedzīvotājus uz savstarpēju atbalstu, kas vairo pozitīvos mirkļus gan devējiem, gan saņēmējiem.

 „Aicinām visus Latvijas iedzīvotājus iesaistīties „Labo darbu nedēļā” – ieplānot un paveikt pašiem savus labos darbus, kam nav nepieciešami lieli finansiāli ieguldījumi, kā arī - pastāstīt par tiem, kam nepieciešama apkārtējo palīdzība,” uzsver Ilze Skuja, labdarības organizācijas Palīdzēsim.lv vadītāja.

 Šogad akcijas organizatori vēlas īpaši uzsvērt jauniešu un bērnu iesaistīšanos labo darbu paveikšanā. Tajā skolā, kura būs aktīvākā labo darbu veicēja, 21.oktobrī notiks “Labo darbu nedēļas” noslēguma pasākums, kurā kopā ar akcijas organizatoriem piedalīsies arī pazīstami Latvijas mākslinieki.

 Vairāk informācijas: www.palidzesim.lv