„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.7 °C
apmācies

Rīt VID Daugavpils klientu apkalpošanas centra Ilūkstes iecirknī nebūs pieejami vairāki pakalpojumi

Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) vērš uzmanību, ka rīt, 2013.gada 15.oktobrī, VID Daugavpils klientu apkalpošanas centra Ilūkstes iecirknī Brīvības ielā 13, Ilūkstē sakarā ar AS „Sadales tīkls” plānotajiem remontdarbiem elektroapgādes tīklā laikā no 08.00 – 17.00 tiks pārtraukta elektroenerģijas padeve.

 Tādējādi rīt, 2013.gada 15.oktobrī, VID Daugavpils klientu apkalpošanas centra Ilūkstes iecirknis būs pieejams apmeklētājiem kā ierasts, proti, no 9.00 – 17.00, taču jāņem vērā, ka elektroenerģijas padeves pārtraukuma laikā iedzīvotājiem nebūs pieejami vairāki klientu apkalpošanas centra ikdienā sniegtie pakalpojumi.

VID Daugavpils klientu apkalpošanas centra Ilūkstes iecirknis elektrības padeves pārtraukuma laikā no 9.00 – 17.00 nebūs pieejama Nodokļu informācijas sistēma un tādēļ nebūs iespējams iedzīvotājiem izsniegt algas nodokļu grāmatiņas, dažāda veida izziņas, reģistrēt nodokļu maksātājus un veikt izmaiņas reģistrācijas datos, kā arī veikt kases aparātu, kvīšu, biļešu reģistrāciju. Tāpat nebūs iespējams sniegt praktiskas konsultācijas EDS lietotājiem.

Minētos pakalpojumus iedzīvotāji varēs saņemt tuvākajos VID klientu apkalpošanas centros – Daugavpilī, Klusajā ielā 4a, vai Līvānos, Rīgas ielā 77.

Elektrības padeves pārtraukuma laikā VID Daugavpils klientu apkalpošanas centra Ilūkstes iecirknī no klientiem tiks pieņemti visa veida dokumenti un sniegtas mutiskas konsultācijas.

 Jautājumu vai neskaidrību gadījumā iedzīvotāji var zvanīt uz VID informatīvo tālruni 1898, sūtīt savu jautājumu uz e-pasta adresi VID.konsultanti@vid.gov.lv vai vērsties ar jautājumiem jebkurā tuvākajā VID klientu apkalpošanas centrā. VID klientu apkalpošanas centru adreses pieejamas VID mājaslapā www.vid.gov.lv sadaļā Kontakti.

 VID pateicas iedzīvotājiem par izpratni un atvainojas par sagādātajām neērtībām!