„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+4.3 °C
apmācies

Raitis Timma trenēs zēnus Naujenē

Daugavpils novada Naujenes jauniešu iniciatīvas un sporta centrā sākušās basketbola nodarbības zēniem. Treniņi notiks otrdienās un ceturtdienās, tās vadīs pazīstamais Krāslavas sporta skolas treneris Raitis Timma. Kā „Latgales Laikam” uzsvēra centra vadītājs Edgars Kucins, treneris Daugavpils reģionā attīstīs vīriešu basketbolu, kurā, salīdzinot ar meiteņu un sieviešu basketbolu, paaudžu maiņa notiek vislēnāk.

Pirms 19 gadiem Raitis no Gulbenes uz Krāslavu atbrauca ar labu sportisko sasniegumu pūru. Viņš bija U11 čempions Latvijā, un šis pagaidām ir augstākais sasniegums Gulbenes basketbola vēsturē. Turklāt viņš kā aizsargs spēlēja pie Alda Sproģa, kurš Gulbenes „Bukus” ir aizvedis līdz Latvijas basketbola čempionāta augstākajai līgai.

Tomēr Raitis Timma vairāk lepojas ar trenera darba augļiem. Viņa audzēknis, vecākais dēls Jānis Timma (21 gads) ir viens no vadošajiem jaunajiem basketbolistiem Latvijā, šogad Baltijas basketbola līgas finālturnīra vērtīgākais spēlētājs, kluba „Ventspils” uzbrucējs. Viņu ir draftējis jeb uzaicinājis NBA (Nacionālās basketbola asociācijas) Memfisas klubs „Grizzlies”.

Visu rakstu lasiet 25.oktobra numurā.