„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.1 °C
neliels lietus

Labdarības akcijā “Eņģeļi pār Latviju” Daugavpilī viesosies Eņģeļu ekspresis

Šī gada 10.novembrī plkst. 16.00 Daugavpilī, pie veikala Rimi „Cietoksnis”, Cietokšņa ielā 70, piestās Eņģeļu ekspresis, lai īpašā pasākumā atbalstītu labdarības akciju “Eņģeļi pār Latviju” un aicinātu iedzīvotājuspirms pārejas uz eiro ziedot mājās uzkrātās latu un santīmu monētas cēlam mērķim - smagi slimo bērnu ārstēšanai. Uz labiem darbiem Daugavpils iedzīvotājus aicinās Latvijas Neatkarīgās televīzijas ētera personība Ilze Dobele, ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs Daugavpils mākslinieki un par svētku noskaņu rūpēsies Swedbank un Rimi darbinieki.

 “Šogad, pateicoties Swedbank un pašvaldību atbalstam, mums ir iespēja ar īpašu Eņģeļu ekspresi doties uz tuvākām un tālākām Latvijas pilsētām, lai smagi slimu bērnu ģimenēs ienestu cerību un spēku. Lai satiktos un sajustos labi - dodot un palīdzot. Ziedojot sakrātās latu un santīmu monētas, mēs katrs palīdzam kādai mazai sirsniņai veseļoties. Paldies visiem, kas atnāks un kuru labie darbi ļaus piepildīt šo ģimeņu sapņus!” saka Katrīne Pasternaka, “Eņģeļi pār Latviju” patronese.

Pašlaik fondā Ziedot palīdzību lūgušas 4 ģimenes no Latgales, kuru bērnu ārstēšana nav tikusi iekļauta valsts apmaksātajos medicīnas pakalpojumos. Ģimenēm nepieciešams atbalsts delfīnterapijas un rehabilitācijas programmu, ārstniecības kursu ārvalstu klīnikā finansēšanai. Ziedotā nauda tiks izmantota šo bērnu ārstēšanai.

 Plašāka informācija par Eņģeļu ekspresi un tā viesošanos Latvijas pilsētās no 28. oktobra pieejama interneta vietnē www.engeluekspresis.lv