„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+6.2 °C
apmācies

Izsludina Tautas ekspertu pieteikšanos tautas iemīļotāko dziesmu vērtēšanai

Ikvienam, kuram patīk šlāgermūzika, kurš ir gatavs publiski izteikties par žanra dziesmām un tikties ar atzītiem mūzikas speciālistiem, beidzot ir lielā iespēja tikt sadzirdētam. Populārā tautas iemīļoto dziesmu šova Amigo Dzintara Dziesma veidotāji izsludina Tautas ekspertu atlasi.

Lai pieteiktos uz Amigo Dzintara Dziesmas Tautas eksperta vietu, pretendentiem līdz 9.novembrim jānosūta savu kontaktinformāciju un īsu aprakstu par saistību ar mūziku uz e-pastu info@dzintaradziesmas.lv , vai arī jāpiesaka savu kandidatūru, zvanot pa telefonu 26247553.

Tautas ekspertiem ik nedēļu Amigo Dzintara Dziesmas mājas lapā būs jānovērtē nedēļas dziesmu izlase un jādalās iespaidos par tām Latvijas Radio 2 ēterā. Viņu viedokli sadzirdēs šlagermūzikas cienītāji un tajā ieklausīsies mūziķi. Tautas ekspertiem būs iespēja tikties ar populāriem izpildītājiem un mūzikas apskatniekiem, kā arī piedalīties sezonas noslēguma koncertā.

Šova rīkotāji aicina klausītājus ieteikt arī sava novada mūzikas lietpratēju, kuri noteikti būtu pelnījuši būt par ekspertiem – mūzikas skolotājus, pašdarbnieku kolektīva vai kultūras nama vadītājus. Ja žūrija izraudzīsies ieteikto ekspertu, ieteicējs saņems pārsteiguma balvu no mobilo sakaru operatora Amigo.