„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+0.4 °C
nedaudz mākoņains

Gaisa tilta remonts Daugavpilī ieilgt

18.novembra ielas posma no Varšavas līdz Dzelzceļu ielai ir ieildzis. Jau sākotnēji tika paziņots, ka tas ir vissarežģītākais posms. Divu paralēlu projektu – ceļa seguma remonta un tramvaja sliežu nomaiņas īstenošana un saskaņošana celtniekiem ir radījusi daudz grūtību.

Sākumā autovadītājiem solīja, ka tiltu atklās oktobra beigās, pēc tam – novembra vidū, bet tagad ir skaidrs, ka objekta nodošanas termiņš kārtējo reizi tiek pārcelts.

Firmas „Binders” būvdarbu vadītājs Daugavpilī Armands Vēveris kavēšanos skaidro ar novēlotu tramvaja sliežu piegādi, tās bija jāieliek līdz krustojumam ar Viestura ielu un aiz tilta līdz Marijas ielai, kā arī citiem neparedzētiem apstākļiem. Kad tiks ieliktas sliedes, šie ceļa posmi tūlīt pat tiks noasfaltēti. Pašlaik celtnieki sola pabeigt darbus līdz 30. novembrim.

Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis personīgi uzņēmies objekta uzraudzību, kā arī izdevis rīkojumu pilsētas galvenajam būvinženierim Viktoram Nikolajevam katru dienu sekot darbu gaitai.