„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+3.2 °C
apmācies

Aicina uz labdarības akciju "Brīnumi Ziemassvētkos"

Daugavpils lietišķo sieviešu klubs OLIVIA no   10.20. decembrim rīko   Labdarības akciju   ”Brīnumi Ziemassvētkos”,kuras laikā plānota plaša   ziedojumu vākšanas akcija, iesaistot tajā Daugavpils tirdzniecības centrus un daudzus brīvprātīgos. Esam saņēmuši Daugavpils pilsētas domes, Daugavpils novada domes, Daugavpils Universitātes Studentu padomes, Daugavpils 3, 6.,13. vidusskolas atbalstu. Savāktās dāvanas ar Daugavpils pilsētas un novada sociālo dienestu palīdzību tiks nodotas   maznodrošinātajām ģimenēm ar bērniem, audžuģimenēm Daugavpilī un Daugavpils novadā.

Ziedojumu vākšana notiks astoņos Daugavpils pilsētas iepirkšanās centros tam īpaši nozīmētās vietās laikā no 2013. gada 10. līdz 20. decembrim no plkst. 12.00 līdz 19.00. Iepērkoties veikalā, akcijas dalībnieks tiek aicināts iegādāties jebkuras preces papildus saviem pirkumiem un pēc apmaksas kasē tālāk tās nodot brīvprātīgajiem   spilgti dzeltenas krāsas T-kreklos, kuri tās reģistrēs un kārtos Akcijas iepirkumu ratiņos.

Mēs mācāmies palīdzēt cits citam un palīdzēt tiem, kuri nokļuvuši materiāli smagās dzīves situācijās, īpaši ģimenēm, kurās tiek audzināti gan savi gan audžubērni. Šīm ģimenēm nepieciešamā apjomā nav pieejami pārtikas produkti, rotaļlietas un citas ikdienas dzīvē svarīgas lietas. Bērni tic svētku  brīnumam un ar nepacietību gaida Ziemassvētku vecīša ierašanos. Bērnam bieži vien nav saprotamas vecāku materiālās problēmas. Savukārt, mūsu spēkos ir ļaut iemirdzēties prieka dzirkstīm   bērnu acīs, skanēt jautriem smiekliem, redzēt gandarījumu vecāku sejās.

Tirdzniecības centru saraksts:

SOLO,   IKI - Rīgas   9                                                                                                                                      

RIMI,  DittonBiznesa Parks - Cietokšņa 60                                                                                                                         

RIMI - Cietokšņa 70                                                                                                                                                                                                               

Mego  - Aveņu 26                                                                                

Mego - Viestura 60                                                                          

IKI RAIPOLES - Raipoles 11a                                                                                   

MAXIMA - centrs                                                                                  

MAXIMA - Arhitektu iela 3