„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

Deputāti kritizēja slimnīcas darbu

Daugavpils domes Sociālās komitejas locekļi apsprieda Daugavpils reģionālās slimnīcas darba un attīstības stratēģiju 2014.—2016. gadam. Šāda stratēģija pašlaik tiek izstrādātas visos uzņēmumos ar pašvaldības kapitālu.

Apspriešanā noskaidrojās, ka DRS darbs ir tālu no ideāla. Reizē arī citām problēmām deputāti norādīja uz neracionālu līdzekļu izmantošanu, pacientu sūdzību lielo skaitu, nesaskaņotu aparatūras iegādi utt.

preses konferencē domes priekšsēdētāja vietnieks Pēteris Dzalbe komentēja situāciju: „Priekšlikumi, kas tiks iekļauti stratēģijā, ir saistīti tieši ar racionālāku un saskaņotāku līdzekļu izmantošanu slimnīcas vajadzībām. Nevienam nav noslēpums, ka iepriekšējos gados uz darbinieku rēķina (viņi gāja neapmaksātos atvaļinājumos) tika veikti remontdarbi, iegādātas iekārtas. Tas ir nepieļaujami. Turpmāk slimnīcai savi tēriņi būs jāsaskaņo ar kapitāla daļu turētājiem”.

Visu rakstu lasiet 17.decembra numurā.