„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+4.1 °C
nedaudz mākoņains

Faibuševiču artilērija

Pašā Daugavpils centrā atrodas „Artilērijas pagrabi” . Omulīgs mūzikas klubs, kas trīs mēnešus pēc tā atvēršanas ir kļuvis par iecienītu atpūtas vietu un vienu no 2013. gada patīkamākajiem Daugavpils pārsteigumiem.

„Artilērijas pagrabi” ir Faibuševicu ģimenes uzņēmums. Tapis palēnām, triju gadu laikā. Kluba straujā popularitāte ir pārsteigusi arī saimniekus, taču iecere ir bijusi pietiekoši ilgi lolota un saprātīgi realizēta. Ināra pēc izglītības ir ekonomiste, Andrejs – ārsts. Veidojot klubu, lietā likta gan abu profesionālā pieredze, kas iegūta dažādos amatos, gan intuīcija un stipras ģimenes rūdījums.

Kāpēc gan viņiem bija vajadzīgs šis mūzikas klubs? Pats piezemētākais iemesls - gribējies savu biznesu, atbalstu brīdim, kad nebūs varēšanas strādāt algotu darbu, vai arī - tas būs apnicis, - skaidro Andrejs, bet tad it kā pārjautā, - vai tad ir bijis kāds, kas teiktu, ka mūzikas klubu Daugavpilī nevajadzēja?

Visu rakstu lasiet 3.janvāra numurā.