„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+8.2 °C
apmācies

Var apēst Parīzi vai Rīgu

Daugavpils uzņēmēja Karīna Oborune, piedaloties konkursos vai izstādēs, parasti saka tā - nāc un apēd Parīzi, Rīgu, Ņujorku vai Tokiju! Karīna vienīgā Latvijā un Austrumeiropā ražo ēdamas baltās šokolādes pastkartes.

Uzņēmēja izrādīja ēdamās fotogrāfijas ar Parīzes, Tokijas, Rīgas, Daugavpils un citu pilsētu skatiem. Tām ir pieskaņots īpašs iepakojums, šādu fotogrāfiju ir ērti gan dāvināt, gan sūtīt pa pastu. Klienti ļoti ir iecienījuši arī ēdamās ģimeņu, jubilāru jeb personalizētās fotogrāfijas, kuras mēdz dāvināt, ieliktas rāmītī, vai tās uzlīmē uz svētku tortēm. Bērni jūsmo par animācijas filmu varoņiem, pieaugušie izvēlas kāzu fotogrāfijas, bet uzņēmumi, bankas pasūta lielās uzlīmes un šokolādes. Kāda banka pasūtīja uzlīmi tiramisu kūkai, kas ir ļoti maiga, un bija bažas, vai uzlīme neizjauks tortes formu, tomēr viss izdevās, fotogrāfija, pirms tam uzkarsēta, uzklājās kā pieaugusi klāt, pastāstīja Karīna.

Ziemassvētku priekšvakarā parādījās arī ēdamās uzlīmes, ar ko rotāt piparkūkas un cepumus. Tagad labprāt pērk ēdamās eiro banknotes, sevišķi iecienīti ir 500 eiro. Tehnoloģijas ļauj pagatavot pat A3 un A4 formāta ēdamās atklātnes.

Visu rakstu lasiet 17.janvāra numurā.

Komentāri

20.01.2014 11:50
.
Viss super, bet Latvija nav Austrumeiropā :)