„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+13.5 °C
apmācies

Latvijas novados tiks izrādīta Ghetto Games filma

Teju 100 novados visā Latvijā tiks demonstrēta Latvijā lielākās ielu sporta un kultūras kustības Ghetto Games 2013. gada dokumentālā filma.

 Ghetto Family sadarbībā ar biedrību „Kinopunkts” sestdien, 22. februārī plkst. 16:00 vienlaicīgi gandrīz 100 Latvijas novadu kultūras namos un kinoteātros demonstrēs Ghetto Games 2013. gada sezonas dokumentālo filmu.

Jauniešu pasākums/filmas demonstrācijs Preiļu novada Kultūras centrā 22.februārī plkst. 16.00.

Ghetto Games līderis Raimonds Elbakjans atklāj, ka „Šī dokumentālā filma būs ne tikai par 2013.gada sezonas aizvadītajiem notikumiem. Mūsu aktivitāšu ietvaros ikvienam stāstam, ka katram no mums ik rītu ir dotas divas izvēles: celties vai turpināt gulēt. Celties, lai piepildītu savus mērķus un padarīt pasauli labāku, vai noslinkot un pagulēt vēl kādu stundiņu. Ghetto Games kustība ir par kaislību, kas motivē celties, par motivāciju augt un cīnīties – par motivāciju dzīvot dzīvu dzīvi!”

 Ghetto Games piecu gadu laikā kļuvusi par nozīmīgāko jauniešu kustību valstī, jo, gadā rīkojot aptuveni 70 pasākumus, dažādās sportiskās aktivitātēs iesaistījusi ap 50000 dalībnieku un sekotāju. Savukārt, 2014.gadā Ghetto Family uzsāka jauniešu programmas – Ghetto Alianses izveidi, kuras ietvaros tiks organizētas vairāk kā 200 apmācību un sporta aktivitātes visā valstī.

 Ghetto Games mērķis ir palīdzēt jauniešiem pilnveidot sevi, sniedzot iespēju pozitīvā vidē sportot un lietderīgi pavadīt brīvo laiku, attīstīt talantus un iesaistīties brīvprātīgajā darbā.