„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

Radošo darbu konkurss jauniešiem „Skaistākā mīlestības vēstule”

Preiļu novada Jauniešu informācijas punkts (JIP) no 2014.gada 14.janvāra līdz 10.februārim

ir izsludinājis radošo dzejas un prozas konkursu ar ilustrācijām “Skaistākā mīlestības vēstule”.

Konkurss tiek organizēts, lai radītu iespēju jauniešiem izpaust savus radošos talantus un prasmes dzejas, prozas rakstīšanā un darba mākslinieciskā noformēšanā, kā arī veidot platformu jauniem un atraktīviem jauniešu komunikāciju veidiem. Konkursā var piedalīties bērni un jaunieši līdz 30 gadu vecumam. Darbu tēma - Valentīna diena un dažādi veidi kā izteikt mīlestību. Darba apjoms - līdz 1800 zīmēm (~300 vārdi) un darba vizualizācija (ilustrēšana) jebkurā mākslinieciskā tehnikā. Darbi iesniedzami latviešu, krievu, latgaliešu un angļu valodā.

Iesniegt darbus līdz 10.februārim var elektroniski, sūtot uz e-pastu santa.ancane@preili.lv vai personīgi Preiļu novada Jauniešu informācijas punktā (JIP) Raiņa bulv. 24 (2.stāvā). Tiks atlasīti labākie darbi un to apbalvošana norisināsies 14.februārī Valentīndienas pasākumā @PAKAC Liepu ielā 2a.

 Tālrunis papildus informācijai 29327010

Jaunatnes lietu speciāliste Santa Ancāne