„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+3.9 °C
apmācies

Seniori ir veseli, kamēr ir aktīvi

Pēc ķīniešu kalendāra Zirga gads vēl nav sācies, tāpēc svētku svinēšana var turpināties. Daugavpils seniori 24.janvārī pulcējās Latviešu kultūras centrā uz tradicionālo visu ziemas svētku svinēšanu. Kā vienmēr, saposušies, moži un pacilātā noskaņojumā, seniori nenobijās no sala un ieradās kuplā pulkā.

Senioru pasākumā koncertā uzstājās sporta deju kolektīva „Sikspārnis” audzēkņi, solistes Anastasija Nikolajeva, Emma Safronova un Viktorija Seļicka. Pēc tam sākās konkursi. Kā ierasts, visspilgtāk senioru talanti izpaudās Jaungada tērpu konkursā. Prinča un princeses lomā iejutās Kira Trjasunova un Dmitrijs Fiļimonovs, Mistera X monologu nolasīja Anatolijs Krikins, savukārt Veronika Krikina nolasīja poēmu par mīlestību un naidu. Eglītes lomā šoreiz bija Marija Bogdanoviča. Seniori demonstrēja savu prasmi arī valša dejošanas konkursā.