„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.5 °C
apmācies

Uz Dubnas spilveniem guļ gan bērni, gan karaļi

Dubnas pagastā 20 gadus šuj dūnu spilvenus un segas. Šo ikdienā svarīgo un pieprasīto preci ar moto „Laba diena sākas naktī” ražo Ivana Dragūna vadītā SIA „ARD” un tās pieci darbinieki. Gan noliktavas pārzine Ingrīda Vērdiņa un viņas priekšgājēja, šuvēja Gaļina Gavrilova, gan piegriezēja Svetlana Levicka un operators Sergejs Vasiļjevs ir vienisprātis, ka ražotne ir mūsdienīga. „Uz Dubnas dūnu spilveniem guļ gan bērni, gan karaļi,” pastāstīja G. Gavrilova.    

Dubnēnieši mēnesī var saražot ap 1000 -- 1200 spilvenu un 100 -- 200 segu, tos iepērk gan mājas preču, audumu veikali un lielveikali, gan slimnīcas un viesnīcas Latgalē, tostarp Daugavpilī, kā arī Rīgas reģionā, Saldū, Jēkabpilī.

Darba pietiek, tas neesot smags, turklāt šosezon pasūtījumu ir daudz, sevišķi rudenī, kad iestājās vēss laiks, un aukstajā ziemā. Darbiniekiem ir ērti, ka uzņēmums atrodas turpat pie mājām.

Visu rakstu lasiet 31.janvāra numurā.