„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.9 °C
apmācies

Klientus gaida ērtas un plašas telpas

30.janvārī notika uzņēmuma „Latvijas gāze” Daugavpils iecirkņa izremontētās galvenās ēkas oficiālā atklāšana. Ēkā ir veikta telpu pārplānošana, pārcelti kabineti un biroji, kā arī uzstādītas modernas un ērtas iekārtas un mēbeles.

Kā teica „Latvijas gāzes” valdes loceklis Gints Freibergs, pēc remonta būs ērtāk ne tikai iecirkņa darbiniekiem, bet arī klientiem, kuri varēs komfortablos apstākļos saņemt visus pakalpojumus. Viņš atzīmēja, ka remontdarbus veikuši tikai vietējie speciālisti – arhitekti, celtnieki, mēbeļnieki utt. Gints Freibergs uzsvēra, ka Daugavpils ir svarīgs stratēģisks mezgls, jo šeit ir ļoti daudz „Latvijas gāzes” klientu.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis teica, ka tik aukstā mēnesī kā janvāris ir manāma „Latvijas gāzes” loma daugavpiliešu dzīvē. Pateicoties ilggadējai auglīgai sadarbībai ar uzņēmumu, pašvaldībai nav jābažījas, ka pilsēta varētu palikt bez enerģijas.

„Latvijas gāzes” Daugavpils iecirkņa vadītājs Aleksandrs Novikovs pateicās visiem, kas piedalījās šī projekta īstenošanā. Viņš īpaši pateicās uzņēmuma vadībai, kas ēkas kapitālajam remontam piešķīra pieklājīgu naudas summu. „Pateicos Daugavpils pilsētas domei par palīdzību neliela zemes gabala ar būvēm iegādē, kā rezultātā mums izdevās atrisināt dažas savas problēmas. Agrāk speciālais transports stāvēja ārā, lielā salā bija grūti izpildīt normatīvu – izbraukt uz avārijas vietu piecu minūšu laikā. Tagad mašīna atradīsies speciālā garāžā. Turklāt uz atsevišķu ēku ir pārvietotas dušas telpas un ģērbtuves darbiniekiem. Tika izremontēta visa ēka – no grīdas līdz jumtam. Tagad telpas ir pieejamākas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un mātēm ar bērnu ratiņiem, jo ir ierīkota uzbrauktuve, speciālas durvis un tualetes. Tagad „Latvijas gāzes” klienti varēs saņemt pakalpojumus komfortablās un mājīgās telpās,” pastāstīja Aleksandrs Novikovs.