„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+5.7 °C
neliels lietus

"DU" volejbolisti iekļūst izslēgšanas spēlēs

2013./2014. gada sezonas minimālais uzdevums ir izpildīts. DU volejbolisti „Scnehker” līgas regulārajā čempionātā pastāvīgi atradās uz robežas – gan „play-off” zonā, gan ārpus tās. Rezultātā, paveicot maksimāli iespējamo, trešajā aplī daugavpilieši pēc divu gadu pārtraukuma atkal iekļuva izslēgšanas spēlēs.

DU treneris Edgars Savickis notiekošo vērtē pozitīvi. 15. februārī spēle ar komandu „Poliurs/Ozolnieki” parādīja, ka maksimāli jākoncentrējas un rezultāts būs – 3:0 (27:25, 25:23, 25:22).

„Bija liels fiziskais un nervu sasprindzinājums. Šajos trijos setos noguru vairāk nekā piecos. Šodien bija jācīnās līdz galam. Maksimāli koncentrējāmies un spēles beigās uzvarējām. Spēlē ar „Viru” vajadzētu pielikt punktu,” teica E. Savickis. „Mums ir grūti spēlēt divas spēles pēc kārtas. Ir vecāki spēlētāji, t. sk. es, kuriem jāatjauno spēki. Aizvadīt divas pilnvērtīgas spēles pēc kārtas mums ir objektīvi grūtāk.”

Regulārā čempionāta pēdējā spēlē 16. februārī DU tikās ar līgas pastarīti klubu „Viru”, kuram nav neviena punkta. Taču zaudēt modrību nedrīkstēja. DU uzreiz salika visus punktus uz „i”. Pārsvars spēlē, iespēja pacīnīties jaunatnei, uzvara – 3:0 (25:16, 25:14, 25:17).

DU no septītās vietas iekļūst izslēgšanas spēlēs, kur tiksies ar čempionāta otro komandu VK „Pērnava”, pašreizējiem „Schenker” līgas čempioniem.