„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.1 °C
apmācies

Latvijas Pasts aicina nosaukt katra reģiona labāko pastnieku un pasta operatoru

Latvijas Pasts sadarbībā ar laikrakstu Latvijas Avīze uzsāk vēstuļu konkursu Mans pastnieks, kura mērķis ir noteikt katra Latvijas reģiona darbīgāko un atsaucīgāko pastnieku un pasta operatoru. Ikviens Latvijas iedzīvotājs, uzrakstot sirsnīgu stāstu vai kuriozu atgadījumu un iesūtot to pa pastu vai elektroniski laikraksta redakcijai, ir aicināts balsot tieši par savu pastnieku vai pasta operatoru.

 Pastnieki un pasta operatori ir tie Latvijas Pasta darbinieki, kuri dienu dienā sastopas un palīdz uzņēmuma klientiem, apkalpojot tos kādā no vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietām visā Latvijā vai piegādājot pasta sūtījumus uz jebkuru vietu visā valsts teritorijā gan adresāta dzīvesvietā, gan darba vietā. Novērtējot šo darbinieku – pastnieku un pasta operatoru – rūpes, atbildību un profesionalitāti, Latvijas Pasts sadarbībā ar laikrakstu Latvijas Avīze aicina iedzīvotājus ar vēstules starpniecību pastāstīt par savu labāko pastnieku vai pasta operatoru.

 Vēstuļu konkursa Mans pastnieks ietvaros tiks noskaidrots katra Latvijas reģiona – Rīgas, Kurzemes, Vidzemes, Zemgales un Latgales – labākais pastnieks un pasta operators. Kopā titulu Mans pastnieks iegūs pieci katras profesijas pārstāvji, par kuriem būs saņemts visvairāk pozitīvu vēstuļu.

 Iedzīvotāju vērtējumā labākie pastnieki un pasta operatori saņems vērtīgas balvas no Latvijas Pasta, savukārt labāko vēstuļu autori balvā no Latvijas Avīzes saņems dāvanu karti preses abonēšanai 50 eiro vērtībā un Latvijas Pasta visu 2013.gadā izdoto pastmarku gada komplektu. Sirsnīgākās un interesantākās vēstules tiks publicētas laikrakstā Latvijas Avīze.

 Piedzīvojumu stāsti un kuriozi, kā arī pateicības un uzslavas vārdi par pastniekiem un pasta operatoriem līdz šā gada 12.martam jāadresē laikraksta Latvijas Avīze redakcijai – Dzirnavu ielā 21, Rīgā, LV-1010 (ar norādi Mans pastnieks) vai jāiesūta elektroniski, aizpildot speciālu vēstules formu šeit.

 Latvijas Pasts šogad jau trešo reizi aicina iedzīvotājus noteikt labāko pastnieku un pasta operatoru, bet pirmo reizi titulu Mans pastnieks saņems katra Latvijas reģiona labākais pastnieks un pasta operators. Aicinām ikvienu izmantot iespēju un pateikt paldies savam pastniekam un pasta operatoram!

 Papildu informācija par vēstuļu konkursu Mans pastnieks pieejama šeit.