„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-1.3 °C
daži mākoņi

Daugavpilī notiks Latvijas čempionāts boksā

Daugavpilī bija ieradusies Latvijas boksa federācijas delegācija. Preses konferencē pilsētas domē vadībai un žurnālistiem tika paziņota svarīga ziņa – pirmo reizi trīsdesmit gados Daugavpilī notiks Latvijas čempionāts boksā.

Federācijas prezidents Nils Žuravļovs pastāstīja, ka organizācijas sastāvā pašlaik ir 32 klubi, tajos trenējas 3000 sportistu. Daugavpilī ir labas boksa tradīcijas, ik gadu šeit notiek pieci nopietni turnīri, tomēr beidzamajos trīsdesmit gados nav rīkots Latvijas čempionāts. Organizatori uzskata, ka šāda līmeņa sacensības vairos interesi par boksu un pacels šo sporta veidu jaunā līmenī.

Saņēmusi pilsētas domes morālo atbalstu, federācija aicina visus interesentus atbalstīt pasākumu, kā arī nākt un atbalstīt Latvijas sportistus. Čempionātā piedalīsies bokseri no visiem Latvijas reģioniem.

Čempionāts notiks no 7. līdz 9. martam volejbola skolas zālē.