„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.7 °C
apmācies

DU spēles „Schenker” līgā ir beigušās

Pēc „Schenker” līgas regulārā čempionāta volejbolā DU spēlētāji iekļuvuši izslēgšanas spēlēs no septītās vietas. Ceturtdaļfināla pretinieki bija pašreizējie līgas čempioni – VK „Pērnava”.

Komanda DU jau ir pieradusi pirmajā raundā tikties ar Baltijas volejbola grandiem. E. Savickis pirms pirmajām spēlēm par potenciālo iznākumu runāja ar optimismu. Komanda periodiski ir demonstrējusi lielisku spēli. Tiekoties ar „Pērnavu”, viss bija atkarīgs no tā, vai DU spēs mobilizēties un noskaņoties.

Pirmā spēle notika mājās. Pirmajā partijā daugavpilieši bija vadībā ar septiņu punktu pārsvaru, bet līdz beigām pārsvars pazuda – 18:18. Mēģinājumi izcīnīt uzvaru pirmajā setā palika bez rezultātiem – 23:25.

Pārējos setos dominēja viesi – 13:25 un 18:25. „Pērnavas” spēlētāji varēja atļauties kļūdīties un uzreiz labot kļūdas, savukārt DU tā ir lieka greznība. Viesi ātri izmantoja DU kļūdas un guva punktus.

Arī atbildes spēlē pārsteigumu nebija. „Pērnava” pārliecinoši iekļuva pusfinālā arī bez trešās spēles – 0:3 (17:25, 13:25, 14:25). DU spēles „Schenker” līgā beigušās, no 8. marta komanda spēlēs Latvijas čempionātā. Tajā lielākais panākums bija bronzas medaļas, bet divās beidzamajās sezonās izpalika arī tās.