„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+1.6 °C
neliels sniegs

Mihails Jenbajevs: „Neturēšos pie krēsla par katru cenu”

Daugavpils Sporta pārvaldes vadītāja amatā ir apstiprināts Mihails Jenbajevs, kurš iepriekš strādāja par metodistu Izglītības pārvaldē.

Uz Daugavpils sporta pārvaldes vadītāja amatu pretendēja 17 cilvēki. Beidzamajos mēnešos ap sporta jomu bija sacelta pamatīga ažiotāža – sporta iestāžu vadītāju strīdi, pārvaldē tika veikts audits, izskanēja savstarpēji apvainojumi sakarā ar rezultātu trūkumu, tika rakstītas atklātās vēstules utt.

Kāpēc Mihails Jenbajevs nolēma izstrēbt visu šo putru un kas jādara, lai situāciju vērstu par labu?

"Vērojot notiekošo, redzu, ka katrs velk segu uz savu pusi. Vispirms gribas apsēdināt pie viena sarunu galda Izglītības, Sporta pārvaldi, Olimpisko centru, sporta skolas un klubus. Vajag apvienot pūles un izbeigt ķildas. Tas ir smags, bet paveicams uzdevums. Visiem ir ambīcijas, deguns mākoņos, bet ir pienācis laiks nolaisties uz zemes. Strādāšu tā, kā uzskatu par vajadzīgu. Ja man neizdosies īstenot iecerēto, neturēšos pie krēsla par katru cenu. Mierīgi uzrakstīšu atlūgumu un aiziešu," saka M.Jenbajevs.

Visu rakstu lasiet 11.marta numurā.