„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.8 °C
apmācies

Pieci iekļuva finālā, uzvarēja divi

Pēc vairāk nekā trīsdesmit gadu pārtraukuma Daugavpilī notika Latvijas čempionāts boksā. Savā ringā čempiona titulu izcīnīja Edgars Koržeņevskis (-49 kg) un Dmitrijs Zaharovs (-52 kg).

Trīs Daugavpils bokseri iekļuva finālā, bet dažādu iemeslu dēļ izšķirošajā cīņā zaudēja. Savukārt septiņi bokseri izcīnīja bronzas medaļu.

Latvijas čempionātā komandu kopvērtējumā ārpus konkurences bija Rīgas bokseri. Daugavpils – otrajā vietā, tālāk seko Jelgavas sportisti.

Katram Daugavpils bokserim finālā klājās citādi. Piecpadsmitgadīgais Edgars Koržeņevskis bija vairāk nekā desmit gadus jaunāks par savu pretinieku, tomēr izturēja viņa spiedienu, pēc punktiem izcīnīja zeltu un pirmo reizi ieguva Latvijas čempiona titulu. Dmitrijs Zaharovs kļuva par čempionu jau pirmajā raundā, līdz cīņas beigām pieveicot Jūrmalas pārstāvi.