„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Mammām un bērniem uzbūra skaistumu

Ieveidot un nokrāsot matus, nolakot nagus -- šos un citus frizieru un manikīra pakalpojumus par brīvu saņēma 90 Daugavpils novada un pilsētas daudzbērnu māmiņas, arī bērni labdarības akcijā „Skaistuma dienas”. Tā notika 10. un 11. martā Latgales mācību centrā. To atbalstīja 20 frizieri un manikīra meistari.

No Salienas bija atbraukusi Ludmila Maračinskaite. Viņa pastāstīja: „Mājas audzinu mazu bērniņu, no mājām varu izskriet reti. Ja vajag sakārtot matus, tad daru to pati. Uz frizētavu dodos dažas reizes gadā. Tāda labdarības akcija ir liels, skaists atbalsts māmiņām. Meistares ir sirsnīgas,” atzina Ludmila.

Kā „Latgales Laikam” pastāstīja Daugavpils lietišķo sieviešu kluba „OLIVIA” pārstāve, „Skaistuma dienu” kuratore Olga Maksimova, labdarības pasākuma ierosinātājs ir skaistuma salons „Anastasija D”, to atbalstīja „OLIVIA” dāmas un Daugavpils frizieri.

Visu rakstu lasiet 14.marta numurā.