„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.6 °C
nedaudz mākoņains

Šogad pabeigs galvenos ielu rekonstrukcijas projektus

Daugavpilī ir iestājies labs laiks, tāpēc būvnieki pēc ziemas pārtraukuma var atsākt darbu savos objektos. Šogad ir plānots pabeigt lielāko daļu ES projektu. Vēl būs jāpiecieš neērtības ceļu remonta dēļ. Par celtnieku plāniem pastāstīja Daugavpils pilsētas domes Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāja vietnieks Vadims Semoņenko.

Šogad ir ieplānots pabeigt 18. novembra, Liepājas, Varšavas, Ventas—Vidzemes, Komunālās ielas remontu, kā arī turpināt Daugavas ielas rekonstrukciju, kuras ietvaros tiks uzbūvēti divi apļi, padziļināta braucamā daļa zem dzelzceļa tilta un uzbūvēts gājēju tunelis. Dažos objektos darbi jau sākušies. Piemēram, līdz 15. aprīlim Daugavas ielas rekonstrukcijas projektā būs slēgta Cietokšņa iela, kur iesākta lietus ūdens kanalizācijas ierīkošana un ceļa daļas remonts. No 17. marta plānots sākt 18. novembra ielas remontu Klusās ielas rajonā, kur tiks noteikta reversā kustība. Turpināsies gājēju celiņu ierīkošana 18. novembra ielā.

Paredzēts, ka no 15. aprīļa notiks lielas izmaiņas satiksmes organizēšanā Vienības tilta rajonā, jo Daugavas labajā krastā sāksies apļa kustības būvdarbi. No 24. marta sāksies darbi Ventas—Vidzemes ielā, dzelzceļa pārbrauktuves rajonā pie Rīgas šosejas, kā arī Aveņu ielas rajonā. Darbi Komunālajā ielā, visdrīzāk, sāksies 24. martā.

Visu rakstu lasiet 14.marta numurā.