„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+7.2 °C
apmācies

„Červonka” uzvar ar komandas garu

Vecsalienas pagasta komanda „Červonka” Daugavpils novadu pārstāv Latvijas čempionātos, un visus četrus komandas pastāvēšanas gadus viņi ierindojas spēcīgo trijniekā 40 un vairāk gadu vecuma grupā. Turklāt komandas „Červonka” sabiedriskais treneris Vjačeslavs Moskaļenko, tāpat kā viņa vadītā komanda ir daudzkārtēji Daugavpils novada domes konkursa „Sporta laureāts” uzvarētāji.

Komandā „Červonka” lielākā daļa spēlētāju volejbola spēles prasmes ir pilnveidojuši vispārizglītojošās skolās vai sporta skolās, tāpat vīriem ir liela uzvaru un zaudējumu pieredze, tāpēc viņš cenšas sniegt emocionālo, morālo atbalstu, noskaņo uzvarai. Vjačeslavs izstāstīja: „Latvijas čempionātā mūsu grupā spēlē ne tikai strādājošie, bet arī ministri, eksministri, politiķi. Daudzi pēc spēles saka, ka esot jābrauc skatīties, kāda Červonka izskatās. Vairums arī atbrauc, iepazīst mūsu pagastu, novadu.”

Visu rakstu lasiet 21.marta numurā.