„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.4 °C
apmācies

LAD aicina iesniegt projektus „Investīcijas ražošanas, pārstrādes vai mārketinga iekārtās un infrastruktūrā”

No 2014. gada 22. aprīļa līdz 2014. gada 22. maijam tiek izsludināta projektu iesniegšanas kārta pasākumam „Investīcijas ražošanas, pārstrādes vai mārketinga iekārtās un infrastruktūrā ar kopējo publisko finansējumu 200 000 EUR.

Maksimālā kopējā attiecināmo izmaksu summa vienam projektam ir 100 000 EUR

Pasākuma mērķis ir atbalstīt investīcijas ražošanas, pārstrādes vai mārketinga iekārtās un infrastruktūrā, kuru ieviešanas rezultāts ir pieejams plašākam zivsaimniecības nozares pārstāvju lokam, salīdzinot ar pasākumiem, ko parasti savu interešu īstenošanai veic komersanti.

Atbalsta pretendents var būt:

- biedrība, kas vismaz gadu pirms projekta iesnieguma iesniegšanas reģistrēta saskaņā ar Biedrību un nodibinājumu likumu. un kurā ne mazāk kā piecu biedru komercdarbības joma ir zvejniecība, akvakultūra vai zivju, vēžveidīgo un mīkstmiešu pārstrāde un konservēšana;

- valsts kapitālsabiedrība vai atvasināta publiska persona (izņemot vietējo pašvaldību), kuras kompetencē ir zivju krājumu atražošana.

Pretendentu izvērtēšanā tiks ņemta vērā katra pretendenta atbilstība normatīvajos aktos noteiktajiem kritērijiem, projekta ideja un atbilstība izvirzītajam mērķim.  

Projekta īstenošanas beigu datums ir ne vēlāk kā 2015.gada 31.augusts

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs vai Zemkopības ministrijas Klientu apkalpošanas centrā (Zemkopības ministrijas ēkas 2.stāva foajē, Republikas laukumā 2, Rīgā), elektroniski (atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu).

 

Zivsaimniecības daļa

Tālrunis: 67027235

LAD Klientu daļa

     Tālrunis: 67095000, 67027693

LAD Sabiedrisko attiecību daļa

Tālrunis: 67027830, 67027384