„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+1.4 °C
neliels sniegs

No šodienas slēdz satiksmi Vidzemes ielas posmā

No 27. marta uz vairāk nekā diviem mēnešiem tiek slēgta satiksme Vidzemes un Aveņu ielas krustojumā Daugavpilī.

Viena no galvenajām iebrauktuvēm Jaunās Forštates mikrorajonā būs slēgta līdz 5. jūnijam, ziņo komunālā dienesta pārstāvji. Apbraucamais ceļš personīgajiem auto un sabiedriskajam transportam būs pa Piekrastes, Arendoles, Ormaņu un Šūņu ielu.

Kā teica Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāja vietnieks Vadims Semoņenko, šīs ielas ir asfaltētas, labi pielāgotas transporta kustībai, ar autobusu parku viss esot saskaņots.

Ņemot vērā, ka pašlaik līdz 15. aprīlim nav pieejams Cietokšņa ielas posms no Daugavas līdz Kraujas ielai, Vidzemes un Aveņu ielas krustojuma slēgšana vēl vairāk apgrūtinās izbraukšanu Rīgas virzienā. Lai izbrauktu uz Rīgas šosejas, būs jābrauc caur Jauno Forštati pa apbraucamajiem ceļiem.

Kāpēc remontdarbi minētajos posmos tiek veikti vienlaikus, Komunālās saimniecības pārvaldes vadība nespēja atbildēt, vien piebilstot, ka tādi ir grafiki. Kā vienmēr – neienāca prātā… Cilvēki paši tiks galā!

Transporta kustības shēmas ir pieejamas domes mājas lapā www.daugavpils.lv