„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
nedaudz mākoņains

Liepājas olimpiskā kombinācija

Pagājušajā nedēļā Daugavpils sporta pārvaldes vadītājs Mihails Jenbajevs, viņa vietnieks Aleksandrs Isakovs un Daugavpils BJSS direktors Imants Utināns viesojās pie saviem kolēģiem Liepājā, lai iepazītos ar darba principiem vēju pilsētā.

Liepājā sporta dzīve notiek pēc sistēmas, kas tika izstrādāta aptuveni pirms pieciem gadiem. Sporta pārvaldes vadītājs Artis Lagzdiņš teica, ka bijis daudz strīdu, nācies pierādīt daudzas lietas, bet pats galvenais – izdevās rast vienotu risinājumu.

2009.gadā Liepājā, līdzīgi kā Daugavpilī, notika sporta skolu reorganizācija. Piecu skolu vietā pilsētā palika trīs. No apvienošanas vienā skolā atteicās, skaidrojot, ka katram sporta veidam ir sava specifika.

Liepājā sporta jomā ir pārdalītas funkcijas. Sporta pārvalde lauza galvu par treniņu procesu, sporta rezultātu uzlabošanu. Olimpiskā centra ziņā ir saimnieciskā daļa – telpu uzturēšana un īre. Komunālie pakalpojumi, kārtējie remontdarbi, klientu meklēšana.

Visu rakstu lasiet 4.aprīļa numurā.