„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+5.7 °C
apmācies

„Ātrā palīdzība” ir pilnībā atjaunojusi operatīvo transportu

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Latgales reģionālais centrs marta beigās saņēma 22 jaunas operatīvā transporta automašīnas. Tagad dienesta rīcībā ir 34 moderni operatīvie transportlīdzekļi, no kuriem 12 tika saņemti jau pērn.

NMPD Latgales reģionālā centra speciālists operatīvā medicīniskā transporta nodrošinājuma jautājumos Roberts Portnojs pastāstīja, ka ātrās palīdzības automašīnas tika iegādātas divās kārtās – pērn Latgale saņēmusi 12 jaunas Mercedes Benz Sprinter automašīnas. Vienai no tām gada laikā jau sasniegts 100 000 kilometru nobraukums. Šogad klāt nākušas vēl 22 Volkswagen Crafter markas automašīnas.

Daugavpils brigādes ir saņēmušas 9 jaunas automašīnas, Rēzekne - 4, Krāslava un Ludza - 3, Dagda, Preiļi, Līvāni, Viļāni un Varakļāni – 2, bet Ilūkste, Aglona, Malta, Zilupe un Kārsava saņēma pa vienai jaunai automašīnai.

Visu rakstu lasiet 4.aprīļa numurā.