„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
nedaudz mākoņains

Notiks DU studentu deju ansambļa "Laima" koncertuzvedums "Ceriņi baltie..."

…un atkal Laima ir gatava iepriecināt savus skatītājus ar pozitīvām emocijām, studentisku enerģiju un atklātu mīlestību uz deju.

16. aprīlī plkst.18.00 Daugavpils Universitātes koncertzālē (Parādes ielā 1) Daugavpils Universitātes studentu deju ansambļa LAIMA koncertuzvedums CERIŅI BALTIE... Pirmizrāde!   Koncertuzvedumu Ceriņi baltie… veido trīs dažādas muzikāli horeogrāfiskas daļas. Pirmajā daļā – „tautiskajā” – uzmanība tiks veltīta 17. Baltijas valstu studentu dziesmu un deju svētku „Gaudeamus” repertuāram. Šovasar, jūnija nogalē, svētki noritēs Daugavpilī. Uz tiem sabrauks dejotāji, koristi un mūziķi no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas augstskolām, un arī Laima ar savu raito dejas soli iekļausies kuplajā dejotāju pulkā. Otrajā daļā – „pavasarīgajā” – skatītājiem būs iespēja iepazīties ar dažādu deju stilu mūsdienīgām interpretācijām gan grandiozās baroka laikmeta mūzikas pavadījumā, gan Parīzes valšu skaņās akordeona izpildījumā, gan tehno un rokenrola pulsējošajos ritmos, tam visām pāri – Aleksandra Čaka muzikālais mīlas stāsts… kad asaro logs… Trešajā daļā – „asorti” – (kāds cimperlīgāks skatītājs teiktu – visatļautības daļā) ieskatīsimies nerātnākajās mūsu dzīves ainiņās…   Koncertuzveduma Ceriņi baltie… deju programmas daļas savienos un muzikālo garšu piespēlēs profesionālais pūšamo instrumentu orķestris Daugava

Ieeja par ziedojumiem