„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.8 °C
apmācies

Demenieši izcīnīja „Latgales Laika” ceļojošo kausu

6.aprīlī Ilūkstes novada Pašulienes stadionā laikraksta „Latgales Laiks” 2013. gada ceļojošā kausa izcīņas finālspēlē, kas bija pārcelta no pagājušā gada nogales, Demenes komanda ar 3:2 uzvarēja Ilūkstes komandu. Ar rezultātu 3:2 Antona Barkovska trenētā Demenes komanda kļuva par „Latgales Laika” ceļojošā kausa īpašnieci. Komandā spēlēja A. Udalovs, S. Ļahovs, V. Burlakovs, Sergejs Samohins, Nikolajs Belonožko, Aleksejs Timofejevs, Edgars Ungurs, Igors Vaņkovs, Aleksandrs Aleksejevs, Emīls Bērziņš, Vadims Koļesņikovs, Ruslans Lupins, Igors Kurčiganovs, Jevgeņijs Narovskis, Vadims Solovjovs un Nikolajs Astapovs.

„Latgales Laika” ceļojošā kausa izcīņu rīko sporta entuziasts un laikraksta lasītājs Česlavs Vanaģelis un Daugavpils novada domes Sporta nodaļas vadītājs Edurds Lihoveckis.

Jau ceturtdien, 10. aprīlī startēs „Latgales Laika” 2014. gada kausa izcīņa. Pašulienes stadionā cīnīsies Ilūkstes un Kalkūnes komanda. Spēles sākums - plkst.18.00.