„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+2.3 °C
nedaudz mākoņains

„Volkswagen” atgriežas Daugavpilī

Daugavpilī 24. aprīlī tika atklāts „Volkswagen” dīleru centrs, kas piedāvā pakalpojumu kompleksu – gan jaunu un lietotu automašīnu tirdzniecību, gan pilnu remontdarbu pakalpojumu spektru.

Jaunais centrs atrodas 18. novembra ielā 68v, kur agrāk jau atradās „Volkswagen” salons, bet 2012. gadā uzņēmums bankrotēja, bet īpašumu un ēku izlika izsolē. Uzņēmuma „Auto Welle” jaunie īpašnieki ar optimismu raugās nākotnē un cer uz Latgales tirgus potenciālu un vācu autokoncerna markas popularitāti.

„Auto Welle” valdes loceklis Antonijs Samburs pastāstīja savu redzējumu par uzņēmuma attīstību: „Latgalē ir reģistrētas 2179 mašīnas vecumā līdz desmit gadiem, savukārt pa reģiona ceļiem braukā vairāk nekā 22 000 mašīnu, kas ir vecākas par desmit gadiem. Tas ir milzīgs potenciāls. Tagad pilsētnieki un reģiona iedzīvotāji varēs saņemt kvalitatīvu servisu, kas piedāvā oriģinālās rezerves daļas, vai arī izvēlēties jaunu automašīnu. Nebūs jābrauc uz Rīgu, lai tur tērētu 2—3 stundas tehniskajai apkalpošanai, bet pēc tam brauktu atpakaļ. Mēs tagad esam tuvāk iedzīvotājiem.

Visu rakstu lasiet 30.aprīļa numurā.